AVIKO Churros sa sorbetom od jagoda i glazurom od balzamičnog octa te sorbetom od krušaka i čokoladnom glazurom
AVIKO Churros
Sorbet od jagoda:
100 g šećera u prahu
500 g smrznutih jagoda
naribana korica 1 limuna
krema od balzamičnog octa
ružmarin
Sorbet od krušaka:
500 g smrznutih krušaka (prethodno oguljenih i s izrezanim središtima)
100 g šećera u prahu
procijeđeni sok od 1/2 limuna
1 žličica đumbira
1 žličica cimeta
50 g tamne čokolade sa 64% kakaa
Sorbet od jagoda:
Izvadite jagode iz zamrzivača i ostavite ih da odstoje 5 minuta. U blenderu miješajte šećer, limunovu koricu i jagode. Poslužite s nekoliko listova ružmarina i nekoliko kapi kreme od balzamičnog octa.
Sorbet od krušaka:
Izvadite kruške iz zamrzivača i ostavite ih da odstoje 5 minuta. U blenderu miješajte kruške, šećer, sok od limuna, đumbir i cimet. Prije posluživanja pospite s nekoliko kapi čokolade otopljene u vodenoj kupelji.
AVIKO Churros pripremite prema uputama na pakiranju. Poslužite nekoliko komada na svakom tanjuru, posute šećerom u prahu, zajedno s porcijama oba sorbeta.
Dobar savjet:
Churrose se može poslužiti na mnogo načina - sa sladoledom, slatkim preljevima, s tamnom ili mliječnom čokoladom, sa šumskim voćem, sa šećerom, šlagom, kavom, kakaom ... budite kreativni i podijelite s nama svoj omiljeni način uživanja u AVIKO Churrosima! :)