AVIKO Rösti Rondjes fritule s trakicama govedine, povrćem i Parmigiano Reggianom

AVIKO Rösti Rondjes fritule s trakicama govedine, povrćem i Parmigiano Reggianom

Broj obroka 4
Vrijeme pripreme 15-35
Friteza
Pećnica
Tava

Glavni potreban sastojak

Sastojci

AVIKO Rösti Rondjes Naturel
600 g govedine
30 g brašna tip 00
30 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
50 g suhog bijelog vina
40 g listića sira Parmigiano Reggiano
100 g rukole
nekoliko cherry rajčica
20 g balzamičnog octa
sol i papar

Pripremite AVIKO Rösti prema uputama na pakiranju.

Govedinu narežite na šnicle, a zatim na tanke trake koje zatim stavite u cjedilo postavljeno iznad zdjele i pospite brašnom. Protresite sito kako biste se riješili viška brašna i tako da su svi komadi mesa ravnomjerno uvaljani.

Zagrijte ulje u tavi i pržite meso, povremeno miješajući, dok ne postane hrskavo. Začinite solju i paprom te dodajte vino. Pržite još nekoliko minuta dok ne dobijete kremastu konzistenciju.

U međuvremenu u zdjeli pomiješajte prethodno opranu rukolu, papar, sol, maslinovo ulje i balzamični ocat.

AVIKO Rösti palačinke stavite na tanjur, na njih posložite rukolu, prženo meso i prepolovljene rajčice. Ukrasite listićima sira Parmigiano Reggiano.

Ostale inspiracije

Preporučeni proizvodi