Salata s AVIKO Pom' Noisettes, sjemenkama nara, lećom i vinaigrette umakom od limuna

Salata s AVIKO Pom' Noisettes, sjemenkama nara, lećom i vinaigrette umakom od limuna

Broj obroka 2-4
Vrijeme pripreme 25-30
Friteza
Pećnica
Friteza na vrući zrak
Prikladno za vegane
Prikladno za vegetarijance

Glavni potreban sastojak

Sastojci

AVIKO Pom' Noisettes
1 crveni luk
1 šalica kuhane crvene leće
1 vezica peršina
1 šipak
1/3 šalice maslinovog ulja
sol po ukusu
1/2 žličice senfa
sok od 1/2 -1 limuna
korica 1/2 limuna
1 žličica meda

Pripremite AVIKO Pom' Noisettes prema uputama na pakiranju.

Ogulite šipak, nasjeckajte peršin i izrežite crveni luk na tanke trake. Pripremite preljev: pomiješajte maslinovo ulje s limunovim sokom, senfom, limunovom koricom i medom. Sve po ukusu začinite solju.

Pomiješajte pečene AVIKO Pom' Noisettes s lećom, trakama luka, sjemenkama nara i sjeckanim peršinom te sve pomiješajte s preljevom. Poslužite odmah.

Ostale inspiracije

Preporučeni proizvodi