AVIKO Grip 'n Dip krumpirići s avokadom i prženim chorizom
2-4
10-15
Sastojci
AVIKO Grip'n Dip krumpirići
Umak od avokado i prženog choriza:
2-3 zrela avokada
1 glavica crvenog luka
1-2 limete
1 vezica korijandera
Začini: prstohvat čilija, sol po ukusu
100 g choriza
Recept
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva i pecite Grip'n Dip krumpiriće oko 12 minuta, a prema uputama na pakiranju.
Pomiješajte avokado sa solju, sokom limete i prstohvatom čilija. Ako je pasta pregusta, možete dodati malu količinu obične vode. Zatim sve pomiješajte sa sitno sjeckanim korijanderom i crvenim lukom. U međuvremenu zagrijte suhu tavu i pržite chorizo dok ne porumeni.
Stavite umak od avokada u dublji tanjur i pospite hrskavim chorizom. Poslužite s pečenim Grip'n Dip krumpirićima.