AVIKO Grip 'n Dip krumpirići s avokadom i prženim chorizom

AVIKO Grip 'n Dip krumpirići s avokadom i prženim chorizom

Broj obroka 2-4
Vrijeme pripreme 10-15
Friteza
Pećnica
Friteza na vrući zrak
Bez laktoze
Bez glutena
Pikantno

Glavni potreban sastojak

Sastojci

AVIKO Grip'n Dip krumpirići

Umak od avokado i prženog choriza:
2-3 zrela avokada
1 glavica crvenog luka
1-2 limete
1 vezica korijandera
Začini: prstohvat čilija, sol po ukusu
100 g choriza

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva i pecite Grip'n Dip krumpiriće oko 12 minuta, a prema uputama na pakiranju.

Pomiješajte avokado sa solju, sokom limete i prstohvatom čilija. Ako je pasta pregusta, možete dodati malu količinu obične vode. Zatim sve pomiješajte sa sitno sjeckanim korijanderom i crvenim lukom. U međuvremenu zagrijte suhu tavu i pržite chorizo dok ne porumeni.

Stavite umak od avokada u dublji tanjur i pospite hrskavim chorizom. Poslužite s pečenim Grip'n Dip krumpirićima.

Ostale inspiracije

Preporučeni proizvodi