AVIKO Pati Parts s chimichurrijem i umakom od meda i senfa

AVIKO Pati Parts s chimichurrijem i umakom od meda i senfa

Broj obroka 2-4
Vrijeme pripreme 20-30
Friteza
Pećnica
Tava
Prikladno za vegane
Prikladno za vegetarijance
Pikantno

Glavni potreban sastojak

Sastojci

AVIKO Pati Parts

Chimichurri:
1 vezica peršina
3-4 režnja češnjaka
2 žličice vinskog octa
1-2 grančice mente
1/3 šalice maslinovog ulja
1/2 žličice soli
1/2 žličice čilija

Umak od meda i senfa:
2-3 žlice majoneze
2 žlice senfa u granulama
1 žličica meda
sol po ukusu

Chimichurri:
Pomiješajte peršin, češnjak i metvicu s maslinovim uljem i vinskim octom. Začinite solju i čilijem po ukusu.

Umak od meda i senfa:
Pomiješajte majonezu sa senfom, medom i malom količinom soli.

Pripremite Aviko Pati Parts prema uputama na pakiranju i poslužite s umacima.

Ostale inspiracije

Preporučeni proizvodi